Om oss

Företagets historia
Företaget grundades 2016 av Nicklas Örn, då under namnet Österbottens Tvätt & Ytrenovering. 2018 ombildades företaget till sin nuvarande form och namnet byttes till Österbottens Takservice Ab. 2020 kom Österbottens Ytrenovering till som parallellfirma. 2023 bildades ProBlast & Coating Nordic som ett bläster- och måleriföretag med inriktning på industriell arbeten.

Vår erfarenhet
Sedan 2001 har vi samlat på oss kunskap och erfarenhet av takvårdsbranchen. Idag 2023 kan vi med över 20 års erfarenhet erbjuda våra kunder högkvalitativa tjänster med rätt utrustning och pålitliga produkter till konkurrenskraftiga priser.

Vårt sätta att arbeta.
Vi inleder vårt arbete med dig genom en gratis kontroll av taket, vi går genom takets skick och eventuella reparationsbehov. Vi går genom takets ytskikt, tekniska funktion och takutrustning. Vi gör upp en åtgärdsplan och lämnar en skriftlig offert på arbetet. Vi strävar efter att arbeta så miljömedvetet som möjligt och hitta de mest miljövänliga lösningarna för våra kunder, och ändå hålla högsta kvalité på våra arbeten. 

Våra kunder. 
Till våra kunder hör Kommuner, företag, privatpersoner och församlingar. Vi är stationerade på Fågelbergets industriområde i Korsholm, och vårt närområde är hela Österbotten, men vi åtar oss projekt i hela Finland samt delar av Sverige.

Vi tror på samarbete och nätverkande. 
Ingen kan allt, men genom samarbete blir man tillsammans starka. Vi samarbetar kontinuerligt med andra företag inom branchen för att kunna erbjuda våra kunder så kvalitativa tjänster som möjligt.

Trygg arbetsmiljö.
Våra arbetare genomgår alla lagstadgade utbildningar för att uppnå en så trygg arbetsmiljö som möjligt. 

Varför välja oss som för ert takunderhåll.

Över 20 års erfarenhet

Lokalt företag

Specialkompetens för takunderhåll

Garanti på våra arbeten

Erfarenhet inom takunderhåll

0 år
...

Antal tak / år

0 st
...

Antal m2 / år

0 m2
...

Mera tjänster genom våra andra företag

Paralellet med Österbottens Takservice Ab driver vi också Österbottens Ytrenovering och ProBlast & Coating Nordic.

Österbottens Ytrenovering erbjuder fasadmålnin, målning och renovering invändigt, elementfogning samt rengöringsarbete. 

ProBlast & Coating Nordic erbjuder blästrings och målareiarbeten för bla industrin, företag och privatpersoner. I vårt måleri på Fågelberget i Korsholm har vi utrymmen specialbyggda för sprutmålning- och blästerverksamhet.