Pohjanmaan Pesu ja Pintaremontti tarjoaa sinulle puhtaan ja ehjän katon. 
Katto on rakennuksen tärkeimpiä osia, altistuen lämpötilavaihteluille, auringolle, sateelle, rakeille, lumelle ja jäälle. Vuotava katto johtaa kosteuden katon rakenteisiin, aiheuttaen lopulta kosteusvaurioita myös muualla rakennuksissa. Katon vaihtaminen on kallis vaihtoehto, eikä monissa tapauksissa välttämätöntä. Maalaamalla ja tiivistämällä katon, katon elinikää saa pidennettyä 15-20 vuotta.

Kokemus
Pohjanmaan Pesu ja Pintaremontti on perustettu vuonna 2016, mutta olemme olleet pesu- ja kattomaalausalalla vuodesta 2001. Voimme 18 vuoden kokemuksella tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja luotettavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan, käyttäen laadukkaita tuotteita.

Laadukasta palvelua
Käyttämällä sopivimpia työkaluja, parhaimpia tuotteita ja oikeita työtekniikoita, voimme toimittaa laatua. Aloitamme yhteistyömme ilmaiselle katonkunnon arvioinnille. Kartoitamme korjaustarpeet, käymme läpi kattoturvatuotteet kuten tikkaat, lumiesteet, kattosillat jne. Kahden – neljän päivän kuluessa saatte kirjallisen tarjouksen työstä.

Miksi valita meidät?
Todennäköisesti talosi on suurin sijoituksesi. Puhdas julkisivu ja katto nostattaa ilmeen, julkisivu tarvitsee myös huoltoa. Työskentelemme ympäristötietoisesti, pyrimme aina löytämään ympäristöystävällisimmät ja laadukkaimmat vaihtoehdot asiakkaillemme. Sijaitsemme Mustasaaressa ja työalueemme kattaa koko Pohjanmaan, mutta tarjoamme myös koko Suomeen.