Meistä

Yrityshistoria
Nicklas Örn perusti yrityksen vuonna 2016. Silloin nimellä Pohjanmaan Pesu & Pintaremontti. Vuonna 2018 yhtiö organisoitiin uudelleen sen nykyinen muoto ja nimi muutettiin Pohjanmaan Kattohuolto Oy:ksi. Vuonna 2020 Pohjanmaan Pintaremontti perustettiin rinnakkaisyrityksenä. ProBlast & Coating Nordic perustettiin vuonna 2023 teollisuustyöhön keskittyväksi puhallus- ja maalausyritykseksi.

Kokemuksemme
Olemme kerryttäneet tietoa ja kokemusta kattohuoltoalalta vuodesta 2001 lähtien. Nyt vuonna 2023 voimme yli 20 vuoden kokemuksella tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita luotettavilla laitteilla ja tuotteilla kilpailukykyiseen hintaan.

Toimintatapamme.
Aloitamme työmme kanssasi ilmaisella katon tarkastuksella, käymme läpi katon kunnon ja mahdolliset korjaustarpeet. Käymme läpi katon pinnan, tekniset osat ja kattovarusteet. Laadimme toimintasuunnitelman ja teemme työstä kirjallisen tarjouksen. Työskentelemme mahdollisimman ympäristötietoisesti ja pyrimme löytämään asiakkaillemme ympäristöystävällisimmät ratkaisut säilyttäen työmme korkeimman laadun.

Meidän asiakkaamme.
Asiakkaisiimme kuuluvat kunnat, yritykset, yksityishenkilöt ja seurakunnat. Sijaitsemme Lintuvuoren teollisuusalueella Mustasaaressa ja toimialueemme on koko Pohjanmaa, mutta teemme projekteja ympäri Suomen ja osissa Ruotsia.

Uskomme yhteistyöhön ja verkostoitumiseen.
Yhteistyöllä tulemme yhdessä vahvemmiksi. Teemme jatkuvasti yhteistyötä muiden alan yritysten kanssa voidaksemme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta palvelua.

Turvallinen työympäristö.
Työntekijämme käyvät läpi kaikki lakisääteiset koulutukset saavuttaakseen mahdollisimman turvallisen työympäristön.

Miksi valita meidät kattohuoltoon?

Yli 20 vuoden kokemus

Paikallinen yritys

Erikoisosaamista kattojen kunnossapitoon

Työllämme on takuu

Kokemusta katon huollosta

...
0 Vuotta

Kattojen määrä / vuosi

...
0 kpl

m2 / vuosi

...
0 m2

Lisää palveluita muiden yhtiöidemme kautta

Pohjanmaan Kattohuolto Oy:n lisäksi tarjoamme palveluita myös Pohjanmaan Pintaremontin ja ProBlast & Coating Nordicin kautta.

Pohjanmaan Pintaremontti tarjoaa julkisivumaalauksia, sisätilojen maalaukset ja remontit, elementtisaumaukset ja puhdistustyöt.

ProBlast & Coating Nordic tarjoaa puhallus- ja maalaustyöt mm. teolllisuuteen, yrityksille ja yksityishenkilöille. Maalaamossamme Lintuvuoren teollisuusalueessa Mustasaaressa, on erityisesti ruiskumaalausta ja puhallusta varten rakennetut tilat.