Palvelumme

Kattohuolto

Peltikatto

Moni asia voi saada peltikaton näyttämään rumalta ja haalistuneelta, maalin hilseilemään, ruostumaan, lisäksi sammaleet ja muu kasvillisuus viihtyvät valitettavasti myös peltikatoilla.

Kattohuolto

Tiilikatto

Sammal sitoo kosteutta kattotiilissä, talvella kosteus jäätyy ja laajenee, mikä aiheuttaa halkeilua.

Kattohuolto

Huopakatto

Kuten muutkin kattomateriaalit, myös huopakatot voidaan pestä ja pintakäsitellä. Toimivan ja pitkäkestoisen suojan saamiseksi suosittelemme pintamaalausta ElaProofilla.

Kattohuolto

Pinnoitus

Olemme valtuutettu ElaProof-urakoitsija. ElaProof on elastomeeriyhdiste, joka on täydellinen ratkaisu pitkäaikaiseen tiiviyteen vaikeissa olosuhteissa.

Kattohuolto

Huoltosopimus

Tarkastamalla katon teknistä kuntoa säännöllisesti voit ehkäistä vesivahingot ja pidentää katon käyttöikää huomattavasti.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet

Nuohoojat, kiinteistöhuolto ja peltityöläiset kiipeävät katoille joka päivä pystyäkseen hoitamaan tehtävänsä säästä riippumatta. Katon turvatuotteet ovat edullinen vakuutus.

Kattohuolto

Kattokorjaukset

Vahingoittiko myrsky kattoa vai huomasitko, että katto vuotaa sateella? Voimme tehdä pienet kattokorjaukset lyhyellä varoitusajalla. Myös talvella ja -20 asteen pakkasella.

Kattohuolto

Lumenpudotus

Suoritamme lumen ja jään poiston katoilta. Työt tehdään manuaalisesti ja pidämme erittäin tärkeänä työturvallisuutta lunta aurattaessa.