TVÄTTNING AV TAK

Tegeltak
Mossa och annan växlighet trivs för bra på tegeltak men genom att tvätta taket så får man bort växtligheten. Vi rekommenderar att man efter tvättningen impregnerar taket med färglös impregnering, eller målning. Genom att impregnera eller måla taket så stänger man ytan som ger taket ett bättre skydd för en längre tid framöver.

Plåttak
Växtlighet trivs även bra på plåttak. För nyare tak räcker det oftast att endast tvätta, medan äldre plåttak  även behöver målas.

Filttak
Vi utför även tvättning, behandling, service och reparationer av filt tak

Decra tak
Decra tak har en porös yta vilket gör att vid oaktsam tvättning kan den bli förstörd.
Kontakta oss så kommer vi ut och ser över skicket på ert decra tak.

FASADTVÄTTNING

Har du mossa eller annan växtlighet på er fasad? Eller är den bara smutsig? Det betyder nödvändigtvis inte att du måste måla om. Ibland räcker det med att göra en fasadtvättning.

Med rätt teknik, utrustning och tvättmedel så kan man avlägsna växtlighet och smuts från fasaden, och på så sätt få en snygg fasad igen. Tegel och betong fasader kan man dessutom impregnera med färglöst skydd så hålls dom snygga längre, samt att det ger ett vattenavvisande skydd.

Har du sommarstuga utan el och vatten?
Inga problem, vi kan utföra både tvätt- och målningsarbeten även om det inte finns el och vatten.

FASADMÅLNING

Genom att måla om fasaden så skyddar man fasadmaterialet och skapar en trevligare tillvaro.

Olika fasadmaterial kräver olika behandlingar från början till slut, och som med all annan målning så är grundarbetet ett av dom viktigaste momenten.