Österbottens Takservice Ab erbjuder dig ett rent och helt tak över huvudet.

Taket är en av de viktigaste delarna i ditt hus, och som utsätts för stora temperaturväxlingar, sol, regn, hagel, snö och is. Ett läckande tak resulterar allt för ofta i fukt- och rötskador i takets konstruktion och i slutändan kan det sprida sig lite varstans i huset. Att byta ut taket helt är överlag ett dyrt alternativ. Genom att tvätta måla och med rätt tätningsmassa täta taket, så förlänger man livslängden på taket med 15-20 år.

Erfarenhet

Företaget Österbottens Tvätt & Ytrenovering grundades år 2016. 2018 bytte vi namn till Österbottens Takservice Ab. Sedan år  2001 har vi samlat på oss kunskap och erfarenhet av tvätt- och takmålningsbranschen. Idag (2022) kan vi  med över 20 års erfarenhet erbjuda våra kunder högkvalitativa tjänster med rätt utrustning och pålitliga produkter till konkurrenskraftiga priser. 

Tjänster med kvalitet

Med rätt utrustning, de bästa produkterna och rätt arbetsteknik kan vi leverera kvalitet. Vi inleder vårt samarbete med dig genom en en gratis besiktning av taket, vi går genom takets skick och eventuella reparationsbehov, vi ser även över taket säkerhetsutrustning, som tagstegar, snörashinder, takbryggor med mera. Inom 2-4 dagar får ni en skriftlig offert på vad arbetet kommer att kosta.

Varför skall du anlita oss?

Ditt husköp har kanske varit din största investering. En ren fasad och rent tak lyfter hela huset, och  behöver även underhållas. Vi jobbar miljömedvetet, och försöker alltid hitta de mest miljövänliga lösningarna för våra kunder, och ändå hålla högsta kvalité på våra tjänster.

Vi tror på samarbete och nätverkande

Ingen kan allt, men genom samarbete blir man tillsammans stark. Vi samarbetar kontinuerligt med andra företag inom branschen för att kunna erbjuda våra kunder så breda tjänster som möjligt. 

Trygg arbetsmiljö

Våra arbetstagare genomgår alla lagstadgade utbildningar för att uppnå en så trygg arbetsmiljö som möjligt. 

Maskinpark

Under högsäsong har vi 3 paketbilar specialutrustade för takunderhåll, vi har även tillgång till 3 egna skyliftar, samtliga med en arbetshöjd på 21 meter.

Vi är stationerade i Korsholm och vårt närområde täcker hela Österbotten, men vi åtar oss projekt i hela norden.